Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΤΑΣΟΣ ΛΟΥΜΙΔΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μια από τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ ήταν και τα Ταταύλα.

Η ιστορική ομάδα κατέκτησε τον τίτλο στον όμιλο της και πήρε την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ μετά από 10 χρόνια, τερματίζοντας μάλιστα αήττητη.

Ενας από τους βασικούς συντελεστές αυτής της επιτυχίας ήταν και ο Τάσος Λουμίδης. Ο εξαιρετικός κεντρικός μέσος θα αγωνιστεί και τη νέα περίοδο στην ομάδα, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

Ο Τάσος Λουμίδης μίλησε στους Erasitexnes 365 και στον Θανάση Ζαχάκη, και ας δούμε τι μας είπε…

Εχω συμπληρώσει ήδη 1,5 σεζόν στην ομάδα και ανανέωσα και για αυτή την χρονιά όπου η ομάδα θα αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία μετά από 10 χρόνια απουσίας της.

Εχουμε φτιάξει μια καλή παρέα στην ομάδα και στόχος μας είναι να περνάμε καλά χωρίς γκρίνια και μουρμούρα. . Πέρυσι ήταν πιο εύκολο να το διατηρήσουμε αυτό καθώς η ομάδα τερμάτισε 1η και αήττητη. Φέτος θα είναι πιό  δύσκολη χρονιά και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε τα αποτελέσματα, ειτε αυτά ειναι θετικά είτε αρνητικά.

Τέλος, εύχομαι σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα στους ποδοσφαιριστές, καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα και χωρίς τραυματισμούς.

 

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ