Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Την ανάθεση της θέσης του Τεχνικού Διευθυντή στον επί χρόνια τεχνικό της ανδρικής ομάδας Κώστα Ιωάννου ανακοίνωσε η διοίκηση της Λυκόβρυσης.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Πριν από μερικές μέρες το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Λυκόβρυσης αποφάσισε να αναθέσει στον Κώστα Ιωάννου τα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή.
Το Δ.Σ. ομόφωνα έκρινε, ότι η αναβάθμιση του προπονητή της πρώτης ομάδας, σε υπεύθυνο όλων των τμημάτων ήταν η καλύτερη λύση, ώστε ο Α.Ο.Λ. να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την αγωνιστική του λειτουργία και να ανέβει επίπεδο.
Καλύτερη εγγύηση γι’ αυτό δεν μπορούσε να υπάρξει εκτός από τον Κ. Ιωάννου, ο οποίος εδώ και 6 χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της Λυκόβρυσης και την οδηγεί σε «σίγουρα νερά» με επιτυχία.
Η μέχρι τώρα πορεία της πρώτης ομάδας στη φετινή χρονιά αλλά και της πλειονότητας των τμημάτων υποδομών, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της σημαντικής δουλειάς, που επιτελείται από τον έμπειρο τεχνικό και το επιτελείο του.
Θέλουμε και πιστεύουμε, ότι με την αναβάθμιση του θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον Σύλλογο μας. Η στήριξη του καθώς και των άλλων -άξιων- προπονητικών στελεχών του Α.Ο.Λ. θα πρέπει να είναι καθολική.
Γιατί στην Λυκόβρυση, όλοι και όλες, από τη διοίκηση, τους γονείς και τα παιδιά, εργαζόμαστε για κάτι ρομαντικό αλλά τόσο όμορφο. Την αγάπη για τον αθλητισμό».

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ