Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Σουρμένων αποτελεί ο Αλβέρτος Παπαδάκης.

Μετά τα τελευταία γεγονότα που δημιούργησαν μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα των Σουρμένων, η παραμονή του στην ομάδα ήταν αδύνατη, και ο μέχρι τώρα τεχνικός της ομάδας έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο. Εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση, με την οποία  <<φωτογραφίζει>>  τους (κατά τη γνώμη του) υπεύθυνους για τα γεγονότα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

<< Με μεγάλη μου απογοήτευση παραιτούμαι από την θέση του προπονητή του Α.Σ. Σουρμένων.

Όταν αποδέχτηκα την πρόταση συνεργασίας της διοίκησης του ΑΣ Σουρμένων για την θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδος δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συναντούσα πρόσωπα στα οποία να κυριαρχεί το ψέμα η υποκρισία και η αναποφασιστικοτητα στους ρόλους  που διέπουν μια ομάδα-σύλλογο.

Δυστυχώς η ιστορική ομάδα των Σουρμένων είναι έρμαιο αυτών που αποκαλούνται γηγενείς των Σουρμένων και του ΑΣ Σουρμένων και δηλώνουν πλήρως αφοσιωμένοι. Αλλα η πραγματικότητα είναι αυτό που έζησα μια εβδομάδα κοντά τους. Μου αποδείχτηκε πως έχουν γνώμονα μόνο την κακοήθεια και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν και να εκθέσουν πρόσωπα και δη έμενα προσωπικά και ανεξήγητα. Ακόμη και να απειλήσουν με τον χειρότερο τρόπο την ομάδα της καρδιάς τους. Σε αυτό το έργο εγώ δεν θα ήμουν πότε συμμέτοχος γι αυτό και αποχωρώ.

Οφείλω όμως να ευχαριστήσω και αυτούς που κρατούν ακόμη ζωντανές τις άξιες τους παρά την αδυναμία που έδειξαν. >>

 

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ