Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΓΙΑΛΕΣΑΚΗ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Χαλανδρίου οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας με τον κόουτς της ομάδας Γιώργο Καρατζά.

Το << διαζύγιο>> ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου, δίνοντας το τιμόνι της ομάδας στον Νίκο Γιαλεσάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση…

«Η διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου ανακοινώνει ότι αποδέχεται την παραίτηση του τεχνικού της ομάδας, Γιώργου Καρατζά, τον οποίο ευχαριστεί από καρδιάς για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα. Παρά το ήθος και τις υψηλές τεχνικές γνώσεις του Γιώργου, τα ατυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών επιβάλλουν την λήψη δραστικών αποφάσεων που δεν συνδέονται με πρόσωπα, αλλά με στρατηγικές επιλογές που στην παρούσα φάση έχουν ως μοναδικό στόχο την παραμονή της ομάδας στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΑ.
Η διοίκηση, με απόλυτη σύμπνοια, δηλώνει ότι θα πράξει το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα, ακόμα και αν αυτό απαιτεί δύσκολες αποφάσεις τις οποίες δεν θα διστάσει να λάβει.
Την ανδρική ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα προπονεί ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή Νίκος Γιαλεσάκης, στον οποίο η Διοίκηση εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει σε μία κρίσιμη στιγμή για την ομάδα.».

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ