Ακολουθήστε μας

FUTSAL

Τέλος ο Ραμάντα από την ΑΕΚ!

Παρελθόν από την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ αποτελεί ο Πορτογάλος, Ούγκο Μάρτινς Ραμάντα, με την Ένωση να εκδίδει σχετική ανακοίνωση.

«Σας ενημερώνουμε ότι η διοίκηση του Συλλόγου μας, αποφάσισε την άμεση διακοπή της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Hugo Ramada Martins λόγω δυσαρμονίας. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΑΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΑΖΥΓΙΟ»

Ο ίδιος ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, αναφέρθηκε με τη σειρά του για το «διαζύγιο» με την ΑΕΚ, αφήνοντας και τις αιχμές του…

«Καλοί φίλοι! Η συνεργασία μου με την AEK ολοκληρώθηκε!

Θα μπορούσα να γράψω πολλά για την αποχώρησή μου, αλλά από το σεβασμό προς το σύλλογο και για όλα όσα έκαναν για μένα (δεν θα ξεχάσω και θα είμαι για πάντα ευγνώμων), θα πω ότι το πάθος, η φιλοδοξία μου και το για το futsal δεν είναι το ίδιο με της τεχνικής ηγεσίας. Ο χαρακτήρας μου και η προσωπικότητά μου δεν μου επιτρέπουν να βλέπω το futsal ως χόμπι.

Όταν αισθανθώ με αυτό τον τρόπο θα σταματήσω να παίζω futsal! Τώρα θα ηρεμήσω το κεφάλι μου και θα περιμένω ένα πρότζεκτη που θα με κάνει ευτυχισμένο να παίζω futsal!

Εύχομαι τα καλύτερα στον κόσμο και στους συμπαίκτες μου. Έκανα πολλούς φίλους και πάντα προσπαθούσα να τους βοηθήσω όπως μπορούσα!»

More in FUTSAL