Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΟΙ ΤΡΑΧΩΝΕΣ, 2-0 ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχαν οι Τράχωνες, που επικράτησαν με 2-0 επί του Αρη Πετρούπολης και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ανέβηκαν έτσι στην 11η θέση με 30 βαθμούς ισοβαθμώντας με τον Θρίαμβο Χα’ι’δαρίου, ενώ ο Αρης έχει 29 βαθμούς και είναι στην 13η θέση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37′ με τον Τσιλίκη, με τον σκόρερ να αποβάλλεται στο 50′. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι Τράχωνες στο 67′ με τον Τσούκη πέτυχαν το 2-0, ενώ στο 87′ αποκαταστάθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες, αφού αποβλήθηκε από τους φιλοξενούμενους ο Καρδάμης.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Γιαννόπουλος, Παϊσιος (45’ Σπανουδάκης), Προμπονάς, Στεργιάκος, Τσούκης, Σκουλλής (90+2’ Τζαής), Δημογιάννης (90+1’ Ζυγοκώστας), Κάτσουλας, Τσιλίκης, Πασάς (85’ Δημάκης), Κιάφα.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αποστόλου, Λάπα, Βλάχος (59’ Νάστος), Κάτσικας, Καρδάμης, Τασιούδης (67’ Ζαχαράκης), Καραδήμας, Τρακόσης, Σιούτης, Σαλαπατάς, Γκολφινόπουλος (81’ Φιλίππου).

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ