Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΡΑΝΟΣ: ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ηφαιστος στον Κυριακάτικο αγώνα απέναντι στον πανίσχυρο Φωστήρα, και με λίγη τύχη θα μπορούσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οπως είναι φυσικό, η εμφάνιση της ομάδας άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας Θοδωρή Τρανό. Ας δούμε τι δήλωσε μετά το ματς…

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και απέναντι σε μία ομάδα με την ποιότητα και τη δυναμική του Φωστήρα. Απέναντι σε μία ομάδα η οποία  έχει εξασφαλίσει την άνοδο της στη Γ’ Εθνική φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου βρεθήκαμε να προηγούμαστε, ενώ χάσαμε τουλάχιστον δύο ακόμη κλασικές ευκαιρίες να ζευγαρώσουμε τα τέρματά μας,. Στο δεύτερο μέρος επηρεαστήκαμε από την γρήγορη ισοφάριση του Φωστήρα, ενώ και το δεύτερο γκολ των αντιπάλων μας προήλθε από ανάποδο πλάγιο άουτ. Όμως εμείς αδρανήσαμε, πάνω στις διαμρτυρίες μας και αυτό δεν θα πρέπει να συμβαίνει κόντρα σε ομάδες τέτοιου διαμετρήματος, αφού δε σου συγχωρούν τα λάθη.

Στη συνέχεια πιέσαμε κυνηγώντας την ισοφάριση, αλλά προς το τέλος δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ, το οποίο ως αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια που κατέθεσαν οι παίκτες μου.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση, όπως και στον Φωστήρα για την άνοδό του.»

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ