Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΤIΜΗΣΑΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΩΛΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ- ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Σε ένα ματς που έγινε σε έντονα φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, Αστέρας Εξαρχείων και Αγία Ελεούσα τίμησαν τη μνήμη του γίγαντα Μιχάλη Λώλου, με το τελικό 0-3 να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Οι άνθρωποι του Αστέρα τοποθέτησαν τη φωτογραφία του Μιχάλη Λώλου στη θέση που στεκόταν πάντα, με τον αρχηγό της Αγίας Ελεούσας Αλέξανδρο Ρούσσο να αφήνει εκεί μια ανθοδέσμη. Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, με τους παίχτες του Αστέρα να φωνάζουν το όνομα του. Μετά τη λήξη του ματς όλοι οι άνθρωποι και των δύο ομάδων αγκαλιασμένοι μπροστά στην εξέδρα φώναξαν ΛΩΛΟΣ. Ετσι επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η φιλική σχέση των δύο ομάδων, με τη διοίκηση της Αγίας Ελεούσας να κερνάει τους φίλους του Αστέρα μπύρες και σάντουιτς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αγία Ελεούσα επικράτησε με 3-0 και με 18 βαθμούς πέρασε στη 2η θέση, ενώ ο Αστέρας με 13 είναι 7ος μαζί με τον Ηρακλή Περιστερίου. Τα γκολ πέτυχαν στο 45′ ο Μενάι, στο 65′ ο Φίλης και στο 70′ ο Χατζημιχάλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: Στέτσικ,, Πολίτης, Μουζάι (70′ Τσεσμελιδάκης), Καραγκούνης, Θύμι (46′ Μότσκα), Κωνσταντόπουλος, Ζενέλι (58΄Λένγκου), Τσόλκας, Γιούρκεβιτς, Παπανικολάου ( 77′ Σταματόπουλος), Κάτρης.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Βλαχόπουλος, Μακρής, Μπίκος, Κατσημιχάλης, Βασιλάρης, Ξενάκης, Παούρης, Μενάι (46′ Φίλης), Γιαννόπουλος (85′ Λάμπρου), Ρούσσος (79′ Αβράμης).

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ