Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟ «BUZZER BEATER» TOY ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ένα από τα γκολ που σημάδεψαν την 25η αγωνιστική στη Β’ Κατηγορία Αθηνών ήταν αυτό που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα Κολωνός – Ηρακλής Περιστερίου.

 

Είναι από τα γκολ που γίνονται highlight στις αθλητικές εκπομπές με τα καλύτερα γκολ. Γιατί το γκολ το πέτυχε ένας τερματοφύλακας. Θα μας πείτε πως πολλοί τερματοφύλακες έχουν πετύχει γκολ. Γκολ όμως από βολέ από την μία εστία στην άλλη θα συμφωνήσετε ότι δεν έχουν επιτευχθεί πολλά.

Και επειδή το nfstudiosports.gr δεν ήταν εκεί για να αποθανατίσουν αυτό το μοναδικό στιγμιότυπο, οι erasitexnes365.gr βρήκαν τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Περιστερίου Γρηγόρη Παπαβασιλείου που πέτυχε το γκολ και μίλησε μαζί του…

– Πως ένιωσες που σημείωσες γκολ με αυτόν τον τρόπο

Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα καθώς είναι το πρώτο μου γκολ που σημειώνω σε επίσημο παιχνίδι της ΈΠΣΑ. Όπως είπα και στα αποδυτήρια στα παιδιά δεν έχω πανηγυρίσει πάλι γκολ δικό μου, όποτε δεν ήξερα κιόλας!!!
Τα συναισθήματα που ένιωσα ήταν φοβερή χαρά για το γκολ αλλά και για μια σπουδαία νίκη με ανατροπή που πέτυχε η ομάδα!

– Ήταν ένα τυχαίο γκολ, ή έκανες το βολέ για να βάλεις γκολ

Το γκολ προήλθε ουσιαστικά από την τελευταία επίθεση του Κολωνού στην οποία είχε ανέβει και ο αντίπαλος τερματοφύλακας για την ισοφάριση. Μου το είπε και ο συμπαίκτης μου ο Ζαργκόβας, ότι άμα πιάσω την μπάλα να κάνω γρήγορο βολέ σε κενή εστία να βάλουμε γκολ.
Στην εξέλιξη της φάσης έπιασα την μπάλα στο γέμισμα που έκαναν και κάνοντας γρήγορο βολέ η μπάλα κατέληξε στην αντίπαλη κενή εστία.

– Με τη νίκη σας αυτή στερήσατε την ευκαιρία στον Κολωνό να πλησιάσει την Κηπούπολη στους τέσσερις βαθμούς και στην ουσία να μπει στο κόλπο της ανόδου.

Εμείς κάναμε το καθήκον μας απέναντι στην ομάδα μας! Δε κόψαμε την ευκαιρία επειδή θέλαμε να κόψουμε βαθμούς, ούτε κάναμε χάρη σε κάποια ομάδα. Παίζουμε κάθε παιχνίδι το ίδιο κοιτάζοντας τη δική μας ομάδα. Στο τέλος του πρωταθλήματος κρίνονται όλοι και βλέπει ο καθένας τι έχει κάνει!

– Θεωρείς επιτυχημένη την πορεία του Ηρακλή φέτος στο πρωτάθλημα ή περιμένατε κάτι παραπάνω.

Εννοείτε πως είναι επιτυχημένη η πορεία αυτό θέλαμε από την αρχή της χρονιάς η ομάδα να σωθεί γρήγορα…
Βέβαια όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα, η ομάδα βρέθηκε κοντά στις πρώτες θέσεις. Μας αφήνει μια πικρία το γεγονός ότι όντως είχαμε δυνατότητες να βρεθούμε τουλάχιστον στις 5 πρώτες θέσεις και αυτό θα παλέψουμε για τις υπόλοιπες 5 αγωνιστικές να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε και να ανάβουμε όσο μπορούμε στη βαθμολογία.

– Τι διαφορές έχει η ομάδα του Χλοψιούδη από την ομάδα του Ναστού;

Δε μ αρέσει να φέρνω σε αντιπαράθεση δύο ανθρώπους και προπονητές, κάθε ένας προπονητής δίνει στην ομάδα κάτι διαφορετικό. Τακτικές διάφορες κυρίως αλλά αυτό είναι στη φιλοσοφία και σκέψη του εκάστοτε προπονητή!

More in ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ