Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ-ΡΑΦΑΗΛ

Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η υπόθεση του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και πρέπει να μεταβεί στην Αμερική έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει η ανάλογη θεραπεία και να σωθεί η ζωή του.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια συγκέντρωσης του ποσού που απαιτείται για να σωθεί η ζωή του μικρού αυτού Αγγελου. Φυσικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αθήνας δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορο, με αρκετές ομάδες να έχουν κάνει έτσι ώστε να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια.

Η ΑΕ Μεταμόρφωσης ανακοίνωσε πως οι εισπράξεις του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο το Χαλάνδρι θα διατεθούν για αυτό το σκοπό. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση…

<< Η Διοίκηση της ΑΕΜ επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς της ομάδας ότι οι εισπράξεις από τα εισιτήρια του επόμενου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας απέναντι στο Χαλάνδρι (Κυριακή 20/10 και ώρα διαδημοτικο γήπεδο 16:00) θα διατεθούν υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ προκειμένου να καταφέρει να μεταβεί το παιδί τους στην Αμερική, ώστε να του χορηγηθεί το γονιδιακό φάρμακο ZOLGENSMA και να κατανικήσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αισθανόμαστε ότι αποτελεί χρέος όλων μας στην ΑΕΜ να υποστηρίξουμε τον μεγάλο αγώνα του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ και να σταθούμε δίπλα στην οικογένειά του σε αυτή την πολύ δύσκολη δοκιμασία που βιώνει. >>

Ανάλογη ενέργεια έκανε και ο ΑΟΝΦ Ατταλος, που ανακοίνωσε πως οι εισπράξεις του αγώνα του Σαββάτου με την Αλσούπολη θα διατεθούν στον ιερό αυτό σκοπό.

Αυτό το δρόμο ακολουθούν και οι Τράχωνες, που θα διαθέσουν όλες τις εισπράξεις του αγώνα της Κυριακής με τα Σούρμενα για αυτό τον σκοπό.

Επίσης, ΠΑΟ Ρουφ και Κεραυνός Πετρούπολης ανακοίνωσαν πως στα γραφεία τους έχει τοποθετηθεί κουμπαράς για όποιον θέλει να βοηθήσει.

Επειδή είναι πολύ πιθανόν και άλλες ομάδες να έχουν προβεί ή να προβούν άμεσα σε ανάλογες ενέργειες, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας με μήνυμα στη σελίδα μας (Nfstudiosports.gr) ή και μήνυμα inbox στα μέλη μας έτσι ώστε να υπάρξει ανάλογη προβολή.

 

More in ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ