Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΑΔΙΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

Η νέα ποδοσφαιρική περίοδος θα βρεί την Κηπούπολη στα σαλόνια του ποδοσφαίρου της Αθήνας, ολοκληρώνοντας την εκπληκτική πορεία που ξεκίνησε από την Γ’ κατηγορία.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία έπαιξαν και οι αφανείς ήρωες, οι συνεργάτες του Δημήτρη Φιλίππου. Ενας από αυτούς είναι και ο Κώστας Δαδίτσος, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας.

Ο ικανότατος προπονητής, που έχει φορέσει τη φανέλα της Κηπούπολης και σαν ποδοσφαιριστής, θέλησε μιλώντας στους Erasitexnes 365 να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε τη φετινή περίοδο. Ας δούμε αναλυτικά τι μας είπε…

<< Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά για το σύλλογο, που εν τέλει κατέληξε στην μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Α’ κατηγορία θέλω να μοιραστώ με όλους σας την χαρά μου για αυτή την επιτυχία…!!!

Νιώθω την ανάγκη αυτη γιατί για μένα η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ είναι ένας σύλλογος που με εμπιστεύθηκε τόσο σαν ποδοσφαιριστή στο παρελθόν όσο και σαν προπονητή τερματοφυλάκων τη χρονιά που πέρασε και οφείλω να σας ευχαριστήσω γι’αυτό!!!!

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας έναν προς ένα και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον άνθρωπο (πάνω απ’όλα), συμπαίκτη, φίλο και προπονητή της ομάδας Δημήτρη Φιλίππου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να είμαστε μαζί στο τιμόνι της ομάδας…Η εμπιστοσύνη ειναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή και το σίγουρο είναι ότι δεν είναι δεδομένη αλλά κερδίζεται…!!!

Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω απ’όλα και καλό καλοκαίρι…!!! >>

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ