Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΑΟ ΙΛΙΟΥ

Σε ακόμη τρεις μεταγραφές προχώρησε η διοίκηση του ΑΟ Ιλίου, στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία.

Ετσι, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Τζώτζη θα αγωνίζονται πλέον ο 18χρονος μεσοαμυντικός Γιώργος Μιχαηλίδης που έπαιζε στην Κηφισιά, ο 20χρονος επιθετικός Γιώργος Βουρλής που έπαιζε στον Ολυμπο Αγιάσου και έχει παίξει και στην Καλλονή, και ο 18χρονος μεσοαμυντικός Παναγιώτης Ευαγγέλου που αγωνιζόταν στους Λύκους Χα’ι’δαρίου και έχει αγωνιστεί επίσης στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Μάλιστα ο Βουρλής αγωνίστηκε στο ματς με τον Ηφαιστο, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Θυμίζουμε πως ο σύλλογος του Ιλίου έχει ήδη αποκτήσει τον Μάρκο Ρόκο, που έχει ενσωματωθεί ήδη στην ομάδα.

Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί στεναχώρια για την κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα στο ματς με τον Ηφαιστο, αλλά άπαντες τονίζουν πως σε καμμία περίπτωση δεν τα παρατάνε και πως όλοι θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν έτσι ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στο ματς του Σαββάτου με τον Ιάσωνα, το οποίο θεωρείται κομβικό.

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ