Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΤΡΕΝΟ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ, 2-0 ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΙΜΟ!

Με σκορ 2-0 ο Κένταυρος Βριλησσίων πέρασε και από την Πετρούπολη, όπου επιβλήθηκε του Αίμου πετυχαίνοντας την ογδόη σερί νίκη του.

 

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με τον Αίμο στην αρχή να έχει τον έλεγχο να δημιουργεί τρεις ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο Κένταυρος ισορρόπησε και έχασε με τη σειρά του δύο ευκαιρίες. Το γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τις ισορροπίες. Μόλις στο 46΄ο Πιπεράς με ψαλιδάκι μετά από σέντρα του Μπότσα άνοιξε το σκορ. Ο Κένταυρος ανέβασε την απόδοσή του έχασε αρκετές ευκαιρίες. Προσπάθησε και ο Αίμος για την ισοφάριση, αλλά αντ΄ αυτής ήρθε το 2-0 στο 72΄ με φάουλ που εκτέλεσε ο Μανίκας από τα 35΄ μέτρα.

Ο Κένταυρος είναι πρώτος με 49 βαθμούς (15-4-1, 38-14 γκ.), ενώ ο Αίμος είναι στην 6η θέση με 32 βαθμούς (9-5-6, 29-24 γκ.).


ΑΙΜΟΣ:
Συρίγος, Ντούλας (83’ Ασφής), Καβαλάρης, Γιαννούλης, Ρούμπεν, Ταμπάκης, Μπίτζας, Δαρδαμάνης, Τσιανός (73’ Χάλαρης), Τζαβάρας (73’ Νάτσιος), Βγενής (52’ Καλαμπαλίκης)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ.: Θεοδωρίδης, Κοντογιάννης, Χαλκιόπουλος, Μπότσι, Τσιπουράς, Ενση (87’ Κολιός), Μανίκας (84’ Skenderi), Κουτσουβέλης, Πιπεράς, Μπότσας (62’ Δαραμούσκας), Δέτσης (73’ Ρουφογαλάς)

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ