Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Τριπλή ενίσχυση με παρόν και μέλλον για τον Άγιο Δημήτριο

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Άγιο Δημήτριο που προχώρησε στην απόκτηση των Γιάννη Γαβαλά, Γκίντιους Λαπούση και Mohamed Salieu.

Το Δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει:

Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΒΑΛΑ (επιθετικός),Γκρίντιους Λαπούση (αμυντικός μέσος), BAH MOHAMED SALIEU (επιθετικός) τους ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Γιάννης Γαβαλάς αγωνίζεται στην θέση της επίθεσης στο πρώτο μισό ήταν στον Γ.Σ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και καλύπτει θέση μικρού γεννημένος του 2002.

Ο Γκρίντιους Λαπούση αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου στο πρώτο μισό ήταν στον Ολυμπιακό Αγ.Στεφάνου και καλύπτει επίσης θέση μικρού γεννημένος του 2003.

BAH MOHAMED SALIEU αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης πέρασε τα τεστ που ήθελε ο κόουτς Αλβέρτος Παπαδάκης και έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του πρόκειται για ποδοσφαιριστή από την sierra leone με άριστη τεχνική κατάρτηση, έφεση στο σκοράρισμα και ταχύτατος στις πλευρές της επίθεσης, μάλιστα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Όλοι θα είναι στην διάθεση του ΑΛΒΕΡΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ στο αυριανό παιχνίδι με τον Περιστέρι εκτός έδρας.

 

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ