Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίποντο με υπογραφή Λιούμη για τον Πανιώνιο (4-1) τον Πόρο

Ο Πανιώνιος σήμερα ήταν ο πιο παραγωγικός της χρονιάς μιας και κέρδισε άνετα την ομάδα του Πόρου με 4-1.

Με τη νίκη αυτή ο Ιστορικός παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Μάλιστα κατάφερε και μείωσε την διαφορά γκολ στην επίθεση από τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Ρουφ όπου νίκησε και αυτός εντός έδρας με 2-0.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του αιώνιου δάσκαλου Πέτρου Λινάρδου.

Ο Πανιώνιος από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν καθαρά επιθετικός και πολύ καλά στημένος στην αμυντική λειτουργία όπου δεν άφησε τον αντίπαλο να τον απειλήσει.

Ο Λιούμης σήμερα ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά στην επίθεση και κατάφερε να πετύχει και τα τέσσερα γκολ (Δύο σε κάθε ημίχρονο).

Ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο εκτός από τα δύο γκολ του Λιούμη στο 14ο λεπτό και στο 28ο λεπτό ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ είχαν και ο, Πίσπας στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 35ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος συνέχισε τον επιθετικό του ρυθμό και στο 58ο λεπτό ο Λιούμης έκανε το 3-0 και στο 68ο λεπτό ο Λιούμης έκανε το 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 53ο είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα με τον Καστελλιανάκη.

Επίσης στο 71ο λεπτό ο Πόρος έκανε το 4-1 με τον Καστελλιανάκη όπου ήταν και ο πιο καλός παίκτης των φιλοξενούμενων.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξύγκορος (84’ Βλάχος), Κοντοές, Ζούλιας, Διονέλλης, Γκίνο (72’ Μίχος), Γροντής, Πίσπας (72’ Σπάρταλης), Αργυρίου (66’ Μενσά), Λιούμης (84’ Κράσι), Μούντριχας.

ΑΟ ΠΟΡΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος): Ζαφείρης, Μπάμπης, Παγώνης, Παπαδομιχελάκης, Πλαιτάκης, Αριστεινίδης, Αζίζι, Καλαμιώτης (83’ Μεχμετάι), Λούσι (45’ Καστελλιανάκης), Ράπτης, Πήλος (66’ Ψαρογιάννης).

More in ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ