Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΤΡΟΜΕΡΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, 2-1 ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Την εντυπωσιακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών συνέχισε ο Ηρακλής Περιστερίου, που νίκησε εκτός έδρας τον Κεραυνό Γλυφάδας με 2-1.

Η ομάδα του Ανδρέα Νάστου έφτασε έτσι τους 34 βαθμούς ενώ ο Κεραυνός έμεινε στους 18.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22′ όταν ο Μήτρος Ν. έκανε το 0-1, με τον Γιώτη στο 60′ να κάνει το 0-2. Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 76′ με αυτογκόλ του Ασφή, ενώ ο Ηρακλής ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίχτρες αφού στο 90′ αποβλήθηκε με 2η κλτρινη ο Γιαννακόπουλος.

Στο 22′ ο Νίκος Μήτρος έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με τον Γιώη στο 60′ να κλειδώνει το τρίποντο αφού έκανε το 0-2. Στο 76′ το αυτογκόλ του Ασφή έβαλε και πάλι στο παιχνίδι τους γηπεδούχους, όμως το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους. Στο 90′ αποβλήθηκε για τον Ηρακλή ο Γιαννακόπουλος με δεύτερη κίτρινη.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Παπαγγελής, Σωληναραίος (28′ Πατσιαλής) (80′ Καπλάνης), Σιόζιος, Στελλίου, Ιωακειμίδης, Κολοκυθάς, Παπαδόπουλος, Μπάλλιος (56′ Χαλιλάι), Μιραφιόρι, Σκεντάι, Κούτρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καραμπάτσος, Μπαλούτσος, Αναγνώστου, Βλάσσης, Γιαννακόπουλος, Μήτρος Π., Γιώτης (84′ Πάνος), Μήτρος Ν., Νίτας (67′ Ασφής), Σιώλος (80′ Τζαφεράι), Βαρδαραμάτος (56′ Ντούλας).

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ