Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΒΑΓΓ. ΚΡΥΣΑΦΗ: ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΑΝΕΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

Το “βάπτισμα του πυρός” και μάλιστα στην βασική ενδεκάδα για όλη την διάρκεια του παιχνιδιού πήρε ο Βαγγέλης Κρυσάφη γεννημένος του 2003, παίκτη της ακαδημίας της Ελευθερούπολης στην ανδρική ομάδα.

Ο 16χρονος που προέρχεται από τα “αστεράκια” της ακαδημίας και παίζει στην θέση του κεντρικού αμυντικού, ξεκίνησε την προετοιμασία του το καλοκαίρι με την ανδρική ομάδα. Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της Ελευθερούπολης απέναντι στον Άγιο Θωμά  ήταν βασικός και στο διάστημα που έπαιξε βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του.

Η Ελευθερούπολη συνεχίζει την υλοποίηση του πλάνου της, με υπομονή και επιμονή για να αναρριχηθούν παίκτες από την ακαδημία στην ανδρική ομάδα, με προπονητή τον Γιώργο Μπουντούρη- μετά και τον Γιάννη Χαραλαμπίδη- που δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Άρης Γκάνιας και η προπονητική ομάδα της ακαδημίας εκφράζουν την βαθιά ικανοποίηση τους και εύχονται στον νεαρό Κρυσάφη «καλή συνέχεια με δουλειά και πίστη», και στους υπόλοιπους παίκτες της ακαδημίας να ακολουθήσουν τα “χνάρια” του 16χρονου συμπαίκτη τους.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ