Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Σαν βόμβα έσκασε στον Ηφαιστο Περιστερίου αλλά και στο ποδόσφαιρο της Αθήνας γενικότερα η είδηση της αποχώρησης από την ομάδα του μέχρι τώρα ισχυρού άνδρα του συλλόγου Αρη Δημοθεόδωρου. 

Ο σπουδαίος παράγοντας που θεωρείται ένας από τους πιό σημαντικούς στο ποδόσφαιρο της Αθήνας, για πέντε χρόνια ήταν αυτός που στήριξε την Περιστεριώτικη ομάδα και την οδήγησε σε μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Αθήνας, ενώ έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας εξαιρετικής Ακαδημίας, που θεωρείται από τις καλύτερες στην Αθήνα.

Ο Αρης Δημοθεόδωρος μίλησε στους Erasitexnes 365 και ας δούμε τι μας είπε…

<< Με την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου και κλείνοντας πέντε χρόνια ενεργής και δημιουργικής δράσης, ως Πρόεδρος του Ηφαίστου Περιστερίου, θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή να υποβάλω την παραίτησή μου.

Πριν πέντε χρόνια λοιπόν, εγώ και οι συνεργάτες μου, αναλάβαμε τον Σύλλογο, που είχε διάφορα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Με την παρουσία μας, την δράση μας και την ουσιαστική και καλή συνεργασία όλων μας, καταφέραμε αυτή η ομάδα να έχει σημαντική και σταθερή αξία στο Αθηναϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο. Βελτιώσαμε, με πολύ δουλειά, τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας και αναδείξαμε αθλητές, που μας διαφήμισαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Δόθηκε η ευκαιρία, σε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου να αγωνιστούν στην αντρική ομάδα και πλέον να είναι οι βασικοί πυλώνες αυτής.

Σε αυτά τα χρόνια της Προεδρίας μου περάσαμε καλές και κακές στιγμές. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θέλαμε το καλό της ομάδας. Αφού ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του Ηφαίστου για την προσφορά τους, αποχωρώ από τον Σύλλογο με την ικανοποίηση ότι προσέφερα το καλύτερο δυνατό στην οικογένεια του Ηφαίστου. Καλή συνέχεια σε όλους και σας βεβαιώνω πως θα είμαι πάντα δίπλα σε κάθε καλή προσπάθεια.

Με τιμή

Άρης Δημοθεόδωρος >>

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ