Ακολουθήστε μας

ΕΠΣΑ

Ξύπνησε συναισθήματα! Ο Μικρασιατικός Αστέρας είναι Κυπελλούχος ΕΠΣΑ 2023! (video)

Ξύπνησε μνήμες! Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Μικρασιατικός Αστέρας είναι Κυπελλούχος ΕΠΣΑ για το 2023, επικρατώντας του μαχητικού Άρη Πετρούπολης με 1-0 στην παράταση.

«Χρυσός» σκόρερ για τους κόκκινους ήταν ο Σαπαλίδης, ο οποίος στο πέμπτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου της ημίωρης παράτασης (110′) αξιοποίησε ιδανική σέντρα του Ζέλο και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Ρουμπή για να πετύχει ένα θαυμάσιο γκολ που έμελλε να κάνει τη διαφορά.

Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Μπακογιάννη βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα και τους ανθρώπους του πάγκου να γιορτάζουν μαζί με τους φιλάθλους τους μία σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο και την Καισαριανή!

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μιχελής, Κωνσταντινίδης, Βουτυράς (113′ Έσλερ), Ε. Κουτσογκίλας (102′ Π. Κουτσογκίλας), Μαραγκουδάκης, Τζέλη, Σάμιος, Βουγιουκλίδης (77′ Ζέλο), Σαπαλίδης (113′ Θεοδώρου), Αμπντέλ Ραχήμ (113′ Κακός), Σμυρνάκης (64′ Ψαραδέλης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Λουκάς Καραδήμος): Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Λεβέντης (54′ Τσερκώνης), Τσατσαρής, Κρητικός, Κορώνης (80′ Γεραγωτέλης), Ζαΐμι (54′ Γάγγος), Ντάφλας, Σαμαράς (46′ Αντωνακόπουλος, Αργυρίου (80′ Νάτσης).

More in ΕΠΣΑ