Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΧΛΩΡΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ

Με τη νίκη του επί της Ιεράπολης, ο Αίμος συμπλήρωσε μία τριάδα επιτυχιών και πλέον ετοιμάζεται για μια διπλή επικίνδυνη αποστολή με τα Μελίσσια και τον Κένταυρο.

Ο προπονητής του Αίμου Γιάννης Χλωρός μίλησε στους erasitexnes365.gr για τη νίκη της ομάδας του και υποσχέθηκε πως στα δύο επόμενα παιχνίδια ο κόσμος θα απολαύσει θέαμα.
«Κάναμε μία καλή εμφάνιση κόντρα στην Ιεράπολη! Είχαμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, είχαμε καλό ρυθμό και κατοχής της μπάλας και πετύχαμε δύο όμορφα γκολ με τον Αντωνόπουλο και τον Νάτσιο. Στο δεύτερο κάναμε γρήγορα τις αλλαγές για να δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα παιδιά, ισορρόπησε η Ιεράπολη χωρίς όμως να μας απειλήσει, ενώ εμείς πετύχαμε και τρίτο γκολ με τον Μπίτζα. Τώρα μπροστά μας έχουμε δύο παιχνίδια με τους πρωτοπόρους και φαβορί για την άνοδο . Θα παίξουμε εκτός με τα Μελίσσια, που προπονητής είναι ο φίλος μου και πρώην  συμπαίκτης Δημήτρης Μπουγάς και στο δεύτερο ματς θα παίξουμε εντός έδρας με τον Κένταυρο. Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος που θα παρακολουθήσει αυτά τα παιχνίδια θα απολαύσει το θέαμα» .

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ