Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Ζαφειριάδης: Εχουμε πλάνο τριετίας

Ενθουσιασμένος για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου είναι ο Αντώνης Ζαφειριάδης. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο «Erasitexnes365.gr», υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως έχει δώσει τα χέρια από πέρυσι με τη διοίκηση για ένα πλάνο τριετίας, ενώ αποκάλυψε πως τη νέα σεζόν θα δούμε μια ομάδα με νέους παίκτες που θα τους πλαισιώνουν έμπειροι και ποιοτικοί.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

«Από πέρυσι το καλοκαίρι που συμφωνήσαμε με τη διοίκηση να συνεχίσω στην ομάδα είχαμε ένα πλάνο τριετίας στο οποίο θα προσπαθούσαμε να αρχίσουμε να αναδεικνύουμε πάλι τα παιδιά της ακαδημίας.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν πήγε τίποτα καλά αφού κάποιοι τραυματισμοί αλλά και αποχωρήσεις βασικών παικτών λόγω μεταγραφής (4 παίκτες σε ομάδες Γ’ Εθνικής) δεν μας επέτρεψαν να φανούμε ανταγωνιστικοί.

Φέτος συμφωνήσαμε ότι για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτό το πλάνο που ξεκινήσαμε από πέρυσι θα πρέπει να πλαισιώσουμε τους μικρούς σε ηλικία παίκτες μας με έμπειρους και ποιοτικούς έτσι ώστε να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο και ήδη κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και πιο πολύ τους κυρίους Μαλαπάνη, Μαρινάκη, Ζουμπουρίδη που είναι συνέχεια δίπλα μας αλλά πιο πολύ θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άμεσο συνεργάτη μου Γιώργο Γεωργιάδη και στους παίκτες που έμειναν μέχρι τέλους δίπλα μας δείχνοντας σθένος και αυταπάρνηση.

Ο βασικός κορμός της ομάδας θα είναι και του χρόνου κοντά μας και από το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσουμε να ανακοινώνουμε και τις πρώτες μεταγραφές».

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ