Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, 2-1 ΤΟΝ ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Σε ένα ματς με πολλά νεύρα και 4 κόκκινες κάρτες, το Χαλάνδρι νίκησε τον ΠΑΟ Ρουφ με 2-1 και έμεινε ζωντανό στη μάχη της παραμονής.

Εφτασε έτσι τους 23 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 15η θέση με τον ΑΟ Ιλίου, ενώ το Ρουφ με 34 βαθμούς ισοβαθμεί στην 8η θέση με τον Ηφαιστο και τα Σούρμενα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 34′ με τον Τεττέ. Στο ημίχρονο υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Τριανταφύλλου του ΠΑΟ Ρουφ, καθώς και στους Δράκο (Χαλανδρίου) και Κουνάδη (Ρουφ) που βρίσκονταν στους πάγκους. Ο Θανόπουλος στο 65′ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Λουκάς στο 80′ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 89′ αποβλήθηκε και ο Γεωργαμλής των γηπεδούχων με 2η κίτρινη κάρτα.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Μολφέσης, Κσρώνης, Στυλιανόπουλος, Δημόπουλος; (46′ Μουρούτης), Θανόπουλος, Γεωργαμλής, Λουκάς, Δαρδαμάνης (60′ Θύμιος), Πατσιαβούρας (65′ Κανέλλος), Κατσιούλης, Βενάρδος.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Προβ’ιδας, Αλευρής, Μπένα, Τριανταφύλλου, Μπιρμπιλής, Κολιός, Γαλάνης (58′ Τσινιάς)(80′ Οντιάμπο), Κολοφώτης Η. (66′ Χατζηγιαννακός), Τεττέ, Κολοβός, Ζευκιλής (74′ Κολοφώτης Ι..).

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ